Потресни вапај намученог оца Далибора који не одустаје од потраге за кћерком Илинком 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Потресни вапај намученог оца Далибора који не одустаје од потраге за кћерком Илинком
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
13.01.2023 | 1 коментар(а)



Прибој - Тачно месец дана је прошло од како је нестала Илинка Дујовић из Прибоја. Њен отац Далибор све време
Потресни вапај намученог оца који несталу кћерку тражи месец дана, Далибор не одустаје иако је остао скоро потпуно сам , Фото: РИНА

је тражи и то у већини случајева сам. Највећу помоћ до сада је имао од чланова Рафтинг клуба који су са њим на чамцу претраживали Лим. Међутим, помака нема. Отац каже да је из дана у дан све теже, али да одустати неће док своје дете не пронађе, преноси РИНА.

"Нас четворица са два чамца отићи ћемо данас до Рудог и поново претражити терен. Остављен сам сам иако смо одмах по Илинкином нестанку обавестили све надлежне државне службе, нико се није јавио. Сећам се прошле године како су сви били ангажовани у потрази несталог дечка из Хрватске, наравно и требало је, да би се дете што пре пронашло. Али, ни ја не знам где ми је дете. Да ли је жива? Сам претражујем терен, растерујем птице и животиње мислећи да ће је можда напасти уколико је негде у близини. Тугу и бол коју осећам не могу опсисати речима, али и ни ту немоћ јер сам остављен скоро од свих. Као да живот мог детета није вредан", рекао је за РИНУ Илинкин отац Далибор.

Отац Далибор неодустаје од потраге за кћерком Илинком, Фото: РИНА

Помоћ у људству до сада је стигла само из Републике Српске, а овај намучени човек каже да им је заувек захвалан јер су му помогли у најтежим тренуцима. Додаје да само жели пронаћи своје дете и да је још једном загрли.

"Надам се да ће неко од надлежних чути мој вапај и помоћи ми. Ступио сам индиректно у конатакт са Жандармеријом и ваљда ће доћи да заједно потражимо Илинку. Крајње је време. Најавили су снегове, река Лим тада постаје још непредвидљивија. Зато, молим још једном за помоћ", апелује Далибор у нади да ће га неко чути.

 

 

 

 

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Minka

    Jadan covek!! Samo je bitna Ana Vols!!!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.372.640 посета
    Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)